Закусочний торт «Наполеон»

Закусочний торт «Наполеон»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Закусочний торт «Наполеон»

  • коржі для торта «Наполеон» - 1 упаковка (4 шт.),
  • сир - 300 г,
  • гриби сухі - 100 г (або свіжі - 350 г),
  • цибуля - 2 шт.,
  • зелень - за смаком,
  • куряча печінка - 400 г,
  • майонез - 1 упаковка,
  • сіль, чорний мелений перець і улюблені спеції - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Закусочний торт «Наполеон»

  1. Приготуйте печінковий крем. Печінку відваріть до готовності у воді з сіллю і спеціями. Печінку остудіть і подрібніть за допомогою блендера, додавши 3-4 ст. ложки майонезу.
  2. Приготуйте грибний крем. Гриби відваріть, пропустіть через м’ясорубку. Подрібнену цибулю злегка обсмажте на олії, додайте подрібнені гриби, посоліть, поперчіть, додайте інші спеції за смаком і смажте ще 2-3 хвилини, періодично помішуючи, остудіть. Додайте 2-4 ст. ложки майонезу, перемішайте.

  3. Приготуйте сирний крем. Сир натріть на середній тертці, додайте подрібнену зелень і майонез, перемішайте.

  4. Перший корж намажте печінковим кремом, другий – грибним, третій – сирним. Настоюйте торт 3-6 годин.

    Верх торта можна прикрашати за своїм бажанням. Я для цього використовувала печінковий крем, маслини, зелень і трішки червоного перцю. Замість печінкового крему можна використовувати будь-який інший крем або майонез, але слід врахувати, що будь-який з цих кремів, в тому числі майонез, швидко втрачають зовнішній вигляд, тому прикрашати торт потрібно перед подачею на стіл.

zakuska

Автор рецепту: Ольга Сірук, Житомирська область, Баранівський район с. Дубрівка
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал