Закусочний торт “Сніговик”

Закусочний торт “Сніговик”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Закусочний торт “Сніговик”

  • Для омлетів
  • яйця : 10 шт.
  • борошно: 4 ч. ложки
  • вершки: 4 ст. ложки
  • твердий сир: 50 г
  • маслини: 50 г
  • шпинат: 80 г
  • томатний соус: 3 ст. ложки
  • паприка і сіль за смаком, вершкове масло для смаження
  • Для начинки
  • твердий сир: 200 г.
  • часник: 3 зубці
  • майонез, зелень за смаком.
  • Для оздоблення
  • варена морква: 1 шт.
  • варений буряк: 1 шт.
  • яйце: 1 шт.
  • гвоздика: 2 шт.
  • зелена редька або цибуля-порей: 1 шт.

Як приготувати Закусочний торт “Сніговик”

Готуємо так:

  1. 4 жовтки збити з 1 ч. ложкою борошна, 1 ст. ложкою вершків та 1 ст. ложкою тертого тведого сиру, посолити за смаком і спекти омлет на вершковому маслі, накривши сковороду кришкою.
  2. 4 білки збити з 1 ч. ложкою борошна, 1 ст. ложкою вершків та 1 ст. ложкою тертого твердого сиру. Додати порізані кружочками маслини, посолити, обережно перемішати і спекти ще один омлет.
  3. 3 яйця збити цілими, додавши 1 ч. ложку борошна, 1 ст. ложку вершків та 1 ст. ложку тертого сиру. Насамкінець додати порізаний шпинат, злегка збити і спекти третій омлет.
  4. 3 яйця збити, додавши решту борошна, вершків та тертого сиру, посолити, додати дрібку паприки та 3 ст. ложки томатного соусу.
  5. Приготувати начинку: твердий сир натерти на дрібній тертці, додати подрібнений часник, майонез і ретельно перемішати. Відібрати приблизно 1/4 начинки в іншу посудину, а до решти додати зелень і перемішати. Кремом з зеленню перекласти три омлетні коржі, а верхній корж змастити начинкою без зелені.
  6. Яйце для оздоблення зварити, відділити жовток від білка і натерти їх окремо на дрібній тертці. З жовтка сформувати фігуру сніговика, зверху поверх  жовтка викласти білок. Моркву натерти на дрібній тертці і зробити з неї шапку, шарф, рукавички і валянки. Буряк теж натерти на тертці і зробити з нього лижі і рот. Очі зробити з бутонів гвоздики. Зелену редьку натерти на тертці для корейської моркви або порізати зелень цибулі-порею тоненькими смужками і викласти ялинкові гілки. Насамкінець оздобити тортик кондитерськими зірочками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал