camcumgirls
Заливне до Дня Валентина «Серця»

Заливне до Дня Валентина «Серця»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Заливне до Дня Валентина «Серця»

  • курячі стегенця - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква (невелика) - 1 шт.,
  • лавровий лист - 2-3 шт.,
  • желатин - 12 г,
  • часник - 1-2 зубці,
  • соус «Хрін з буряком» - 2 ст. ложки,
  • буряк варений (маленький) - 1 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Заливне до Дня Валентина «Серця»

  1. Курячі стегенця залийте 1 л воли, доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте очищені цибулю і моркву і варіть на мінімальному вогні до готовності. За 15 хвилин до готовності посоліть і додайте лавровий лист.
  2. Желатин залийте 40 мл води, дайте набрякнути. Процідіть 700 мл бульйону, додайте набряклий желатин, розмішайте до його розчинення. Додайте пропущений через прес часник і перець. Додайте соус «Хрін з буряком» і сік відварених буряків.
  3. М’ясо зніміть з кістки, поріжте невеликими шматочками. У формочки для мафінів у вигляді сердечок налийте трохи рожевого бульйону і поставте в морозилку на 5-10 хвилин. Потім зверху викладіть куряче м’ясо. Залийте бульйоном що залишився. Поставте в холодильник на ніч. Холодець вийміть з формочок і прикрасьте за бажанням.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал