Заливне «Великоднє»

Заливне «Великоднє»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Заливне «Великоднє»

  • філе яловичини - 300 г,
  • морква - 200 г,
  • цибуля - 100 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • консервований горошок - за смаком,
  • желатин - 25 г,
  • лавровий лист - 1 шт.,
  • перець горошком - 3 шт.,
  • зелень кропу і петрушки, сіль - за смаком,
  • вода для желатину - 150 мл,
  • вода для м'яса - 1,5 л.

Як приготувати Заливне «Великоднє»

  1. Желатин залийте холодною кип’яченою водою і залиште на 1 годину для набухання.

  2. Філе яловичини помийте і покладіть в каструлю. Додайте в каструлю очищені цибулю та моркву, влийте холодну воду. Варіть протягом 1 години.

  3. Додайте сіль, лавровий лист і перець. Варіть ще 15 хвилин.

  4. М’ясо та овочі вийміть з каструлі, бульйон процідіть.

  5. Додайте в бульйон підготовлений желатин і нагрійте, не доводячи до кипіння, до повного розчинення желатину.

  6. У форми влийте підігрітий желатиновий бульйон і поставте в холодильник на 20-30 хвилин.

  7. З моркви за допомогою формочок для печива виріжте фігурки. Варені яйця наріжте скибочками. Чоловічі ремені Львів

  8. На застигле желе викладіть моркву, яйця, горошок і листочки петрушки.

  9. Залийте желатиновим бульйоном і поставте в холодильник на 20 хвилин.

  10. Відварну яловичину наріжте невеликими рівними скибочками і викладіть на застигле желе. Залийте бульйоном і поставте в холодильник на 4-5 годин.

  11. Перед подачею на стіл, опустіть формочки з заливним в гарячу воду, переверніть і викладіть на плоске блюдо.

/p

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал