camcumgirls
Заливні яйця на Великдень

Заливні яйця на Великдень

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Заливні яйця на Великдень

  • яйця - 7 шт.,
  • шинка - 100 г,
  • куряче філе - 100 г,
  • горошок - 0,5 банки,
  • кукурудза - 0,5 банки,
  • журавлина - 2 ст. ложки,
  • желатин - 2 ст. ложки,
  • зелень.

Як приготувати Заливні яйця на Великдень

  1. Желатин залити 100 мл холодної кип’яченої води і залишити на 1 годину.
  2. Філе відварити до готовності в підсоленій воді. Залишити 1 склянку бульйону, в якому варилося філе. Яйця добре вимити з содою. Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2,5 см. Обережно вилити білок і жовток в тарілочку (вони не знадобляться , потрібна тільки шкаралупа). У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу. Потім промити її гарненько під проточною водою.
  3. Шинку нарізати соломкою. У склянці гарячого бульйону розчинити желатин.
  4. Шкаралупу поставити в контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку. На дно шкаралупи викласти зелень, журавлину. Потім додати м’ясо, шинку, горошок, кукурудзу, журавлину. Залити бульйоном з желатином.
  5. Поставити в холодильник на ніч. Потім шкаралупу очистити.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал