Запечена рулька
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: Запечена рулька
- свиняча рулька - 1 шт.,
- часник - 2-3 зубці,
- соняшникова олія - 400 мл,
- сіль, чорний мелений перець та грузинські спеції - за смаком.
Як приготувати Запечена рулька
-
Приготуйте маринад. Часник поріжте, змішайте з олією, додайте сіль і перець. Для надання особливого аромату додайте грузинських спецій.
-
М’ясо натріть маринадом і залиште на ніч в холодильнику.
-
Запікайте м’ясо в духовці, при температурі 180 °С, 1,5 години. Подавайте страву зі свіжими овочами або овочевим гарніром, наприклад тушкованою капустою.
Рецепт приготування страви від шеф-кухаря пабу «Білий лев» Ростислава Кулика.
Залишити відповідь до Юленька Скасувати відповідь
3 Відповіді до Запечена рулька
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
рулька получается очень вкусной
Я такое блюдо готовила. Рекомендую всем
КЛАСС,ПОСТАВИЛ В ДУХОВКУ И ЗАНИМАЙСЯ 1,5ЧАСА СВОИМИ ДЕЛАМИ,А МУЖЧИНЫ ПРИШЛИ ДОМОЙ-НАТЕ ВАМ ЗАПЕЧЁННУЮ НОЖКУ СПЫЛУ-С ЖАРУ/ТОЛЬКО НУЖНО ПОСТ выдержать,если удастся