Запечена рулька

Запечена рулька

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Запечена рулька

  • свиняча рулька - 1 шт.,
  • часник - 2-3 зубці,
  • соняшникова олія - 400 мл,
  • сіль, чорний мелений перець та грузинські спеції - за смаком.

Як приготувати Запечена рулька

  1. Приготуйте маринад. Часник поріжте, змішайте з олією, додайте сіль і перець. Для надання особливого аромату додайте грузинських спецій.

  2. М’ясо натріть  маринадом і залиште на ніч в холодильнику.

  3. Запікайте м’ясо в духовці, при температурі 180 °С, 1,5  години. Подавайте страву зі свіжими овочами або овочевим гарніром, наприклад тушкованою капустою.

    Рецепт приготування страви від шеф-кухаря пабу «Білий лев» Ростислава Кулика.

Залишити коментар

Залишити відповідь до ОЛЕНА Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Запечена рулька

  1. КЛАСС,ПОСТАВИЛ В ДУХОВКУ И ЗАНИМАЙСЯ 1,5ЧАСА СВОИМИ ДЕЛАМИ,А МУЖЧИНЫ ПРИШЛИ ДОМОЙ-НАТЕ ВАМ ЗАПЕЧЁННУЮ НОЖКУ СПЫЛУ-С ЖАРУ/ТОЛЬКО НУЖНО ПОСТ выдержать,если удастся

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал