
Запечена риба на грилі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Запечена риба на грилі
- філе тріски : 800 г.
- помідори: 2 шт.
- кабачок (середній): 1 шт.
- сік з 1 лимона, сіль, перець
Як приготувати Запечена риба на грилі
Готуємо так:
- Філе промити, обсушити, збризнути лимонним соком і порізати на порційні (2-3 см) шматочки.
- Помідори і кабачок порізати на шматочки товщиною 2-3 см.
- Всі інгредієнти нанизати на шампури чи великі шпажки перемежовуючи, посолити, поперчити до смаку і запекти над розпеченим вугіллям до готовності.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Легкий салат з огорожею зі спаржі
-
Овочі, запечені в духовці
-
Салат з картоплі з черемшою
-
Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»
-
Гороховий суп