
Запечена спаржа з соусом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Запечена спаржа з соусом
- спаржа - 300 г,
- помідори - 1-2 шт.,
- стебло часнику (або зубчик),
- зелена цибуля - 0,5 пучка,
- оливкова олія - 3-4 ст. ложки,
- бальзамічний оцет - 1-2 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець, прованські трави - за смаком.
Як приготувати Запечена спаржа з соусом
-
Спаржу помийте, зріжте нижні грубі частини. Посипте сіллю, перцем і прованськими травами. Злегка збризніть оливковою олією. Готуйте в розігрітій до 180 °С духовці 10-15 хвилин.
-
Приготуйте соус. З помідора зніміть шкірку, м’якоть поріжте дрібними кубиками. Стебло часнику почистіть і дрібно поріжте (якщо зубчик, то пропустіть через часниковий прес). Змішайте з оливковою олією, бальзамічним оцтом, сіллю і перцем.
-
На гарячу спаржу викладіть соус і посипте зеленою цибулею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Тушкована морква
-
Перлова каша з помідорами та м’ятою
-
Пиріг «Смачнючий»
-
Рис з цибулею-порей
-
Часникове картопляне пюре