Запечена спаржа з соусом

Запечена спаржа з соусом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Запечена спаржа з соусом

  • спаржа - 300 г,
  • помідори - 1-2 шт.,
  • стебло часнику (або зубчик),
  • зелена цибуля - 0,5 пучка,
  • оливкова олія - 3-4 ст. ложки,
  • бальзамічний оцет - 1-2 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, прованські трави - за смаком.

Як приготувати Запечена спаржа з соусом

  1. Спаржу помийте, зріжте нижні грубі частини. Посипте сіллю, перцем і прованськими травами. Злегка збризніть оливковою олією. Готуйте в розігрітій до 180 °С духовці 10-15 хвилин.

  2. Приготуйте соус. З помідора зніміть шкірку, м’якоть поріжте дрібними кубиками. Стебло часнику почистіть і дрібно поріжте (якщо зубчик, то пропустіть через часниковий прес). Змішайте з оливковою олією, бальзамічним оцтом, сіллю і перцем.

  3. На гарячу спаржу викладіть соус і посипте зеленою цибулею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал