Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12

Інгредієнти для приготування: Запечена свинина з гірчичною скоринкою

  • свиняча корейка на ребрі - 1,5 кг,
  • базилік - 0,2 пучка,
  • зелень петрушки - 0,2 пучка,
  • часник - 2 зубці,
  • гірчиця - 2 ст. ложки,
  • гірчиця в насінні (чорна) - 1 г,
  • гірчиця в насінні (біла) - 1 г,
  • коріандр - 3 ч. ложки,
  • томати сушені з орегано (спеції) - 2 г,
  • оливкова олія - 100 мл,
  • сіль - 4 ч. ложки,
  • чорний мелений перець - 1 г.

Як приготувати Запечена свинина з гірчичною скоринкою

  1.  Змішайте сухі спеції: сушені помідори з орегано, зерна чорної і білої гірчиці, коріандр, сіль, чорний мелений перець. Додайте подрібнений часник, гірчицю і оливкову олію. Додайте подрібнену петрушку і базилік, перемішайте.

  2. У м’ясі зробіть неглибокі проколи. М’ясо викладіть в яку-небудь форму і повністю повапните маринадом, з усіх боків. Поставте в холодильник на 1 годину, періодично перевертаючи і втираючи маринад. Чоловічі туфлі Львів

  3. Загорніть м’ясо у фольгу. Запікайте в нагрітій до 170-180 °С духовці 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності зніміть фольгу.

  4. Подавайте відразу ж після приготування, нарізаючи на порційні шматки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал