camcumgirls
Запечене морозиво “Аляска”

Запечене морозиво “Аляска”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3

Інгредієнти для приготування: Запечене морозиво “Аляска”

  • шоколадне морозиво: 500 г.
  • бісквіт
  • білки: 4 шт.,
  • ванілін: 1 ч.л.
  • цукрова пудра: 60 г.

Як приготувати Запечене морозиво “Аляска”

Готуємо так:

З фольги зробити конусоподібну форму. Наповнити її морозивом та поставити в морозильник. Бісквіт обрізати по формі основи конусоподібної форми. Білки збити з пудрою до твердих піків. Морозиво поставити на бісквітну основу, зняти форму. Духовку розігріти до 200°С. Змазати морозиво білками та поставити в духовку на 2-3 хвилини, доки на білках не з’явиться золотиста скоринка. Одразу вийняти та подавати.

baked-alaska-step2

baked-alaska-step3

baked-alaska-step6

baked-alaska-with-homemade-chocolate-ice-cream

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал