camcumgirls
Запечене овочеве рагу

Запечене овочеве рагу

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Запечене овочеве рагу

  • картопля - 2 кг,
  • болгарський перець - 4 шт.,
  • кабачки - 3 шт.,
  • морква - 1 кг,
  • цибуля (велика) - 1 шт.,
  • часник - 1 головка,
  • чебрець - 2 ч. ложки,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • сіль, чорний мелений перець і мелена паприка за смаком.
  • насіння фенхелю - 2 ч. ложки,
  • бальзамічний оцет - 3 ст. ложки,
  • оливкова олія - 1/3 склянки,

Як приготувати Запечене овочеве рагу

  1. Картоплю, моркву, перець і кабачки поріжте кубиками.
  2. Часник розберіть на зубчики, не очищаючи. Поріжте цибулю.
  3. Всі овочі складіть в вогнетривку форму. Посоліть, додайте прянощі, крім чорного перцю, полийте бальзамічним оцтом і оливковою олією. Добре перемішайте.
  4. Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці, періодично помішуючи, до готовності овочів.
  5. Поперчіть, посипте порізаною зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал