
Запечене овочеве рагу
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Запечене овочеве рагу
- картопля - 2 кг,
- болгарський перець - 4 шт.,
- кабачки - 3 шт.,
- морква - 1 кг,
- цибуля (велика) - 1 шт.,
- часник - 1 головка,
- чебрець - 2 ч. ложки,
- зелень петрушки - кілька гілочок,
- сіль, чорний мелений перець і мелена паприка за смаком.
- насіння фенхелю - 2 ч. ложки,
- бальзамічний оцет - 3 ст. ложки,
- оливкова олія - 1/3 склянки,
Як приготувати Запечене овочеве рагу
- Картоплю, моркву, перець і кабачки поріжте кубиками.
- Часник розберіть на зубчики, не очищаючи. Поріжте цибулю.
- Всі овочі складіть в вогнетривку форму. Посоліть, додайте прянощі, крім чорного перцю, полийте бальзамічним оцтом і оливковою олією. Добре перемішайте.
- Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці, періодично помішуючи, до готовності овочів.
- Поперчіть, посипте порізаною зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Риба, запечена в лаваші
-
Смажений лосось в соєвому соусі
-
Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром
-
Рататуй овочевий гарнір до м’яса
-
Котлети з грибами