Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою

Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою

  • баклажани: 3 шт.
  • моцарела: 200 г.
  • анчоуси консервовані: 1 банка
  • кедрові горіхи: жменя
  • сіль, перець, спеції: за смаком

Як приготувати Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою

Готуємо так:

1.Баклажани помити та розрізати навпіл, щоб утворилися човники. Змастити олією та поставити запікатися у духовку на 20 хвилин. Також можна посмажити баклажани на грилі до м’якості. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком.

2. Анчоуси покласти на баклажанові човники, посипати порізаною зеленню. Моцарелу нарізати на шматки, покласти на баклажани. Посипати зверху кедровими горішками.

3. Поставити баклажани на 20 хв. в розігріту до 180 °С духовку. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал