camcumgirls
Запечені овочі

Запечені овочі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Запечені овочі

  • капуста: 500 г.
  • початки кукурудзи консервовані: 400 г.
  • солодкий перець: 4 шт.
  • печериці свіжі (дрібні): 200 г.
  • часник: 2 зубці
  • олія: 1 ст.л.
  • зелена цибуля: півпучка

Як приготувати Запечені овочі

Готуємо так:

  1. Підготувати овочі: перець нарізати великими шматками, капусту – великими квадратиками, гриби і початки кукурудзи розрізати навпіл.
  2. Цибулю і часник подрібнити, додати трішки олії і добре перемішати.
  3. Підготовлені овочі впереміж нанизати на великі шпажки чи тонкі шампури, змастити сумішшю цибулі і часнику й обсмажити над розжареним вугіллям до готовності.
  4. Готові овочі посолити до смаку.

 

* До овочів можна подати спеціальний соус, майонез, збиту сметану або карі з фруктовим пюре.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал