Запечені помідори

Запечені помідори

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Запечені помідори

  • помідори : 1 кг
  • часник: 4 зубці
  • олія: 100 мл
  • лавровий лист: 2 шт.
  • розмарин: 2 гілочки
  • коріандр мелений : 1 ч. ложка
  • сіль, перець за смаком.

Як приготувати Запечені помідори

Готуємо так:

  1. Помідори розрізати навпіл і обережно почистити від насінин. Часник злегка подавити ножем.
  2. У форму для запікання викласти помідори, часник, розмарин, лавровий лист, коріандр, сіль і перець. Все перемішати і залити олією. Запікати у розігрітій до температури 140˚ С духовці протягом 1 години.

 * За бажанням до помідорів перед запіканням можна додати подрібнений гострий перець.

* Такі помідори можна приготувати і заздалегідь. Відразу ж після запікання, ще гарячими розкладіть їх у банки, залийте олією, щоб вона повністю закривала помідори, і закрийте кришками. Зберігати помідори слід у холодильнику не більше 2 місяців. Подавати, як гарнір до запеченого м’яса, м’яса-гриль чи запеченої риби.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал