
Запечені помідори
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Запечені помідори
- помідори : 1 кг
- часник: 4 зубці
- олія: 100 мл
- лавровий лист: 2 шт.
- розмарин: 2 гілочки
- коріандр мелений : 1 ч. ложка
- сіль, перець за смаком.
Як приготувати Запечені помідори
Готуємо так:
- Помідори розрізати навпіл і обережно почистити від насінин. Часник злегка подавити ножем.
- У форму для запікання викласти помідори, часник, розмарин, лавровий лист, коріандр, сіль і перець. Все перемішати і залити олією. Запікати у розігрітій до температури 140˚ С духовці протягом 1 години.
* За бажанням до помідорів перед запіканням можна додати подрібнений гострий перець.
* Такі помідори можна приготувати і заздалегідь. Відразу ж після запікання, ще гарячими розкладіть їх у банки, залийте олією, щоб вона повністю закривала помідори, і закрийте кришками. Зберігати помідори слід у холодильнику не більше 2 місяців. Подавати, як гарнір до запеченого м’яса, м’яса-гриль чи запеченої риби.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Мамалига з грибним соусом
-
Картопляний гратен
-
Тушкована капуста з помідорами
-
Пісний рис, тушкований з овочами
-
Картопляне пюре з хріном і молоком