Інгредієнти для приготування: Запечені шампіньйони
- шампіньйони - 10 шт.,
- сир - 30 г,
- перець чилі - невеликий шматочок,
- часник (великий) - 1 зубець,
- зелень петрушки (подрібнена) - 2-3 ст. ложки,
- сік лимона - 1 ст. ложка,
- оливкова олія - 3 ст. ложки,
- сіль за смаком.
Як приготувати Запечені шампіньйони
- Змішайте подрібнений перець чилі, пропущений через прес часник, порізану петрушку, лимонний сік і оливкову олію.
- Натріть цією сумішшю промиті і обсушені шампіньйони, залиште їх на 30 хвилин.
- Сир поріжте брусочками, вкладіть його в капелюшки грибів.
- Запікайте в духовці при 200 °С 15-20 хвилин. Готову страву прикрасьте за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рецепт квасолі товченої
- Тушкована капуста з помідорами
- Гарбуз, тушкований у томатному соусі
- Пиріг «Смачнючий»
- Квасоля під сметанним соусом