Запечені шампіньйони

Запечені шампіньйони

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Запечені шампіньйони

  • шампіньйони - 10 шт.,
  • сир - 30 г,
  • перець чилі - невеликий шматочок,
  • часник (великий) - 1 зубець,
  • зелень петрушки (подрібнена) - 2-3 ст. ложки,
  • сік лимона - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Запечені шампіньйони

  1. Змішайте подрібнений перець чилі, пропущений через прес часник, порізану петрушку, лимонний сік і оливкову олію.
  2. Натріть цією сумішшю промиті і обсушені шампіньйони, залиште їх на 30 хвилин.
  3. Сир поріжте брусочками, вкладіть його в капелюшки грибів.
  4. Запікайте в духовці при 200 °С 15-20 хвилин. Готову страву прикрасьте за бажанням.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал