Запечені яйця

Запечені яйця

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Запечені яйця

  • яйця - 4 шт.,
  • сметана - 2 ст. ложки,
  • сир - 50 г,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Запечені яйця

  1. У невеликі горщики для запікання покладіть по ложці сметани і розбийте в них по два яйця. Посоліть і поперчіть.
  2. У глибоку форму для запікання налийте окріп, поставте туди горщики, так , щоб вода покривала їх наполовину. Поставте форму в духовку і запікайте 15 хвилин при температурі 180 °С.
  3. Перемістіть горщики з водяної бані на деко, додайте сметану що залишилася і посипте тертим сиром. Запікайте 7 хвилин при максимальній температурі до апетитної скоринки.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал