
Запечений болгарський перець “чушка бюрек”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Запечений болгарський перець “чушка бюрек”
- перець болгарський: 6 шт.
- бринза: 150 г.
- помідор: 1 шт.
- борошно: 3 ст. ложки
- яйце: 2 шт
- панірувальні сухарі : 100 г
Як приготувати Запечений болгарський перець “чушка бюрек”
Готуємо так:
1.Перець очистити насіння, відрізати хвостики. Змазати шкірку олією і запекти перці в духовці або мікрохвильовці до м’якості ( приблизно 20 хвилин). Посолити і поперчити.
2. Зробити начинку. Бринзу розтерти виделкою, вбити у неї яйце і перемішати. Помідор порізати кружальцями.
3. Перець нафарширувати бринзою та кружальцями помідора, трошки приплюснути.
4. У мисочку збити яйце, посолити, поперчити. Перці посипати борошном, обмакнути в збите яйце. Обваляти в сухарях і посмажити на сковорідці. Обсмажити з двох боків протягом 10-12 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопля в клярі
-
Закуска Баклажанові човники
-
Морква “Медова”
-
Картопля, запечена з сиром
-
Лимонні спагеті з м’ятою