Запечений болгарський перець “чушка бюрек”

Запечений болгарський перець “чушка бюрек”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Запечений болгарський перець “чушка бюрек”

  • перець болгарський: 6 шт.
  • бринза: 150 г.
  • помідор: 1 шт.
  • борошно: 3 ст. ложки
  • яйце: 2 шт
  • панірувальні сухарі : 100 г

Як приготувати Запечений болгарський перець “чушка бюрек”

Готуємо так:

1.Перець очистити  насіння, відрізати хвостики. Змазати шкірку олією і запекти перці в духовці або мікрохвильовці до м’якості ( приблизно 20 хвилин). Посолити і поперчити.

2. Зробити начинку. Бринзу  розтерти виделкою, вбити у неї яйце і перемішати. Помідор порізати кружальцями.

3. Перець нафарширувати бринзою та кружальцями помідора, трошки приплюснути.

4. У мисочку збити яйце, посолити, поперчити. Перці посипати борошном, обмакнути в збите яйце. Обваляти в сухарях і посмажити на сковорідці. Обсмажити з двох боків протягом 10-12 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал