
Запечений камамбер з часником і травами
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
1
Запечений камамбер з часником і травами – смачна закуска, яка чудово поєднується з білим вином, горішками, грушами, крекерами або свіжоспеченим хлібом, який можна вмочати в ще гарячий сир!
Інгредієнти для приготування: Запечений камамбер з часником і травами
- сир камамбер -1 маленька головка (у коробочці),
- чебрець (або розмарин) -1 гілочка,
- часник -2 зубці,
- оливкова олія -1 ст. ложка.
Як приготувати Запечений камамбер з часником і травами
- Відкрийте коробочку з сиром. Розгорніть фольгу або папір, в яку запакований сир, і витягніть її. Сир покладіть в коробочку.
- Зробіть ножем кілька розрізів зверху і акуратно покладіть в розрізи шматочки часнику і подрібнені трави. Збризніть оливковою олією.
- Запікайте камамбер в розігрітій до 200 °С духовці 10-12 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Морозиво «Чарівна казка Шехрезади»
-
Шоколадні кекси з рідкою начинкою
-
Салат до 8 березня «Кали»
-
Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
-
Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»