Запечений камамбер з часником і травами

Запечений камамбер з часником і травами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1

Запечений камамбер з часником і травами – смачна закуска, яка чудово поєднується з білим вином, горішками, грушами, крекерами або свіжоспеченим хлібом, який можна вмочати в ще гарячий сир!

Інгредієнти для приготування: Запечений камамбер з часником і травами

  • сир камамбер -1 маленька головка (у коробочці),
  • чебрець (або розмарин) -1 гілочка,
  • часник -2 зубці,
  • оливкова олія -1 ст. ложка.

Як приготувати Запечений камамбер з часником і травами

  1. Відкрийте коробочку з сиром. Розгорніть фольгу або папір, в яку запакований сир, і витягніть її. Сир покладіть в коробочку.
  2. Зробіть ножем кілька розрізів зверху  і акуратно покладіть в розрізи шматочки часнику і подрібнені трави. Збризніть оливковою олією.
  3. Запікайте камамбер в розігрітій до 200 °С духовці 10-12 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал