Запечений лосось «Пікантний»

Запечений лосось «Пікантний»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Запечений лосось «Пікантний»

  • лосось - 1 шт.,
  • шампіньйони - 500 г,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля - 2 шт.,
  • сік 0,5 лимона,
  • соєвий соус - 50 мл,
  • мед - 1 ст. ложка,
  • олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.
  • Для прикраси:
  • помідори - 2 шт.,
  • лимон - 1 шт.,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • майонез - для поливання.

Як приготувати Запечений лосось «Пікантний»

  1. Змішайте лимонний сік, мед, соєвий соус, сіль і перець. У приготовленій суміші замаринуйте рибу на 20-30 хвилин.

  2. Приготуйте фарш. Гриби і цибулю дрібно поріжте, моркву поріжте дрібними кубиками. Гриби з цибулею і морквою обсмажте на олії.

  3. Нафаршируйте рибу грибним фаршем, заколіть зубочистками.

  4. Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці до рум’яної скоринки, 30 хвилин.

  5. Прикрасьте помідорами, оливками, петрушкою, майонезом. Лимон поріжте часточками і викладіть між шматочками риби.

    Запечений лосось

Автор рецепту: Тамара Пшенична, м. Луцьк
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал