Запечений судак зі сметаною

Запечений судак зі сметаною

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Запечений судак зі сметаною

  • судак свіжий - 1 шт. (2 кг),
  • цибуля - 1 шт.,
  • сметана - 200 г,
  • зелень кропу - 0, 5 пучка,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • чебрець сушений - 1 дрібка,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • груба нейодована сіль - 1 дрібка,
  • чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Запечений судак зі сметаною

  1. Подрібніть цибулю і зелень. Змішайте цибулю, зелень, чебрець, сметану. Злегка посоліть і поперчіть, перемішайте.

  2. Від риби відокремте філе. Поріжте філе на шматки, шириною 4 см. Посоліть і поперчіть.

  3. Складіть шматочки риби вертикально в керамічну форму. Полийте зверху олією, перемішайте.

  4. Зверху викладіть соус і розподіліть по рибі.

  5. Поставте форму з рибою в духовку, попередньо розігріту до 180 °C. Запікайте протягом 40-50 хвилин.

  6. Дайте рибі постояти в теплому місці кілька хвилин.

    Важливо не пересмажити рибу. Якщо у вас немає керамічному або скляному форми, вам потрібно зменшити час приготування до 30 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал