Запіканка з броколі і цвітної капусти

Запіканка з броколі і цвітної капусти

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Запіканка з броколі і цвітної капусти

  • цвітна капуста - 150 г,
  • броколі - 150 г,
  • яловичий фарш - 150 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • панірувальні сухарі - 2 ч. ложки,
  • олія - 3-4 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Запіканка з броколі і цвітної капусти

  1. Фарш викладіть в миску, додайте подрібнену цибулю, яйце, сіль і перець, перемішайте.

  2. Брокколі і цвітну капусту розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкиньте на друшляк.

  3. Форму для випічки змастіть олією, посипте сухарями. Рівним шаром викладіть фарш. Зверху – рядами цвітну капусту і брокколі, злегка занурюючи суцвіття у фарш. Посоліть, поперчіть і залийте збитим яйцем. Накрийте кришкою.

  4. Запікайте 25-30 хвилин при температурі 200 °С. Подавайте, прикрасивши за бажанням.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал