Запіканка з домашнього сиру
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Запіканка з домашнього сиру
- домашній сир - 500 г,
- пшоно - 100 г,
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 3 ст. ложки,
- сметана - 3 ст. ложки,
- апельсин (або лимон) - 1 шт.,
- ванілін - 0,5 пакетика,
- курага, родзинки - по 50 г,
- цукрова пудра - для посипання,
- кукурудзяна мука - для посипання форми,
- олія - для змащування форми.
Як приготувати Запіканка з домашнього сиру
-
Пшоно заздалегідь відваріть до готовності і остудіть.
-
Родзинки і курагу промийте, курагу поріжте, додайте в пшоняну кашу.
-
Цедру половини апельсина потріть на тертці, змішайте з сиром, цукром, яйцями, ваніліном і підготовленою пшоняною кашею.
-
Викладіть суміш у роз’ємну форму, попередньо змащену олією і посипану кукурудзяним борошном. Зверху змастіть сметаною. Випікайте в духовці при температурі 180-200 °С протягом 25-30 хвилин.
-
Готову запіканку посипте цукровою пудрою і подавайте зі сметаною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Домашні пельмені з м’ясом
- Сирний малай
- Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3
- Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком
- Часниковий хліб