Запіканка з гарбузом і сиром

Запіканка з гарбузом і сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Запіканка з гарбузом і сиром

  • м’якоть гарбуза: 400 г.
  • плавлений сирок: 1шт.
  • сир кисломолочний: 150 г
  • тертий сир : 4 ст. ложки
  • яйця: 3 шт.
  • сіль, перець, ароматні сушені трави за смаком

Як приготувати Запіканка з гарбузом і сиром

Готуємо так:
1. М’якоть гарбуза порізати, запекти в духовці до м’якості. Посолити, поперчити, змолоти блендером в пюре.

2. Жовтки відокремити від білків. Змішати пюре з жовтками. Додати натертий плавлений сирок та розім’ятий кисломолочний сир, посолити, поперчити, додати ароматні трави та тертий сир.

3. Білки збити до утворення міцних віків, обережно ввести в суміш та перемішати.

Форму змастити маслом, вилити тісто. Поставити в розігріту до 190 °С духовку на 30 хв.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал