Заварна сирна паска з  родзинками та цукатами

Заварна сирна паска з родзинками та цукатами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Заварна сирна паска з родзинками та цукатами

  • сир сухий кисломолочний: 1 кг
  • яйця: 3 шт.
  • вершки: 4-5 ст. ложок
  • ванілін: дрібка
  • вершкове масло: 200 г.
  • цукор: 0,5 склянки
  • родзинки, цукати: жменя

Як приготувати Заварна сирна паска з родзинками та цукатами

Готуємо так:

  1. Сир пропустити через сито двічі. Яйця збити вінчиком, додати вершки та ванілін. Яєчну суміш перелити в каструлю та поставити на водяну баню. Варити, постійно помішуючи, до закипання води в нижній каструлі.  Додати масло та цукор, постійно помішуючи. Варити 15 хвилин (суміш має загустіти).
  2. Гарячу яєчну суміш влити в сир, збити міксером. Перекласти масу у форму для паски, застелену марлею, покласти зверху гніт. Поставити на добу в холодильник.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал