Зелена квасоля з омлетом

Зелена квасоля з омлетом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Зелена квасоля з омлетом

  • зелена квасоля в стручках : 200 г.
  • часник: 2 зубчики
  • імбир мелений: 1 ч. ложка
  • яйця: 2 шт.
  • вершки: 1 ст. ложка
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • сіль, перець: за смаком

Як приготувати Зелена квасоля з омлетом

Готуємо так:

  1. Квасолю обсмажити в олії, додати сіль, перець, порізаний часник а імбир. Смажити 10–15 хвилин.
  2. Яйця збити з вершками, посолити. Спекти омлет на сковорідці з олією.
  3. Готову квасолю покласти в тарілку, додати порізаний омлет, перемішати. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал