Інгредієнти для приготування: Зелена олія
- рафінована олія : 500 мл
- черемша: 200 г.
- сіль: за смаком
Як приготувати Зелена олія
Готуємо так:
- Листя черемші помити, обсушити і порізати.
- Збити у блендері черемшу разом з олією. Посолити за смаком. Зберігати у холодильнику, в скляній пляшці, щільно закупореною.
* Олію, пригоговану за цим кулінарним рецептом, можна додавати до салатів чи до гарячих страв – картоплі, рису, макаронів.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Листкові рулетики з зеленою цибулею
-
Запіканка з броколі і цвітної капусти
-
Закуска “Горішки”
-
Тартар з оселедця з яблуками і брусницею
-
Закуска “Бабки Йожки”