Краще за все брати оливки з начинкою – фаршировані креветкою чи тунцем.
Інгредієнти для приготування: Зелені яйця
- яйця -10-12 шт.
- шпинат -200 г
- оливки -10-12 шт.
- сіль -за смаком
Як приготувати Зелені яйця
Готуємо так:
- Яйця зварити, розрізати навпіл уздовж та вийняти жовтки.
- Шпинат обсмажити протягом 5 хв., посолити. Покласти в чашу блендера шпинат, жовтки та кілька оливок, перемолоти.
- Начинити яйця сумішшю шпинату з жовтками. Зверху на кожне яйце покласти по розрізаній навпіл оливці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Сосиски в бубликах
-
Яйця у тарталетках
-
Бублики в беконі
-
Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
-
“Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою