
Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт
- куряча печінка - 300 г,
- курячі сердечка - 300 г,
- цибуля - 300 г,
- помідори - 3-4 шт.,
- часник - 4 зубці,
- зелень петрушки - 0,5 пучка,
- рослинна олія - для смаження,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт
-
Часник дрібно поріжте, цибулю поріжте півкільцями, помідори натріть на крупній тертці.
-
Курячі сердечка та печінку обсмажте на рослинній олії, на сильному вогні, посоліть, поперчіть, додайте часник і через хвилину цибулю. Уменшіть вогонь і продовжуйте обсмажувати, помішуючи. Купити циркуляційні насоси Львів.
-
Коли цибуля стане золотистою, додайте помідори і уменшіть вогонь.
-
Тушіть, поки не випарується 2/3 рідини. За пару хвилин до готовності додайте подрібнену зелень.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Гречані оладки з печерицями
-
Відбивна з шампіньйонами і сиром «Омега»
-
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
-
Курячі кишеньки з овочами
-
Курячі “шашлички” з фісташками