Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт

Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт

  • куряча печінка - 300 г,
  • курячі сердечка - 300 г,
  • цибуля - 300 г,
  • помідори - 3-4 шт.,
  • часник - 4 зубці,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • рослинна олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт

  1. Часник дрібно поріжте, цибулю поріжте півкільцями, помідори натріть на крупній тертці.

  2. Курячі сердечка та печінку обсмажте на рослинній олії, на сильному вогні, посоліть, поперчіть, додайте часник і через хвилину цибулю. Уменшіть вогонь і продовжуйте обсмажувати, помішуючи. Купити циркуляційні насоси Львів.

  3. Коли цибуля стане золотистою, додайте помідори і уменшіть вогонь.

  4. Тушіть, поки не випарується 2/3 рідини. За пару хвилин до готовності додайте подрібнену зелень.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал