Інгредієнти для приготування: Желе з червоної смородини
- червона смородина - 1 кг,
- цукровий пісок - 1 кг.
Як приготувати Желе з червоної смородини
-
Ягоди червоної смородини разом зі стеблинками і листочками ретельно вимийте.
-
Ягоди викладіть в емальовану або керамічну каструлю, нагрійте, розминаючи, на слабкому вогні 10 хвилин, щоб вони дали сік.
-
Додайте цукор, доведіть до кипіння і варіть ще 8-10 хвилин.
-
Сито поставте над мискою і вистеліть 2-ма шарами марлі. Ягідну масу вилийте на сито і дайте стекти, допомагаючи дерев’яною ложкою.
-
Проціджене желе розлийте по стерилізованим банкам.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Капустяний салат «Білоцерківський»
- Консервований щавель – основа для зеленого борщу
- Варення з обліпихи з шипшиною
- Варення з білої черешні
- Джем з нектаринів та кави