Желе з червоної смородини

Желе з червоної смородини

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Желе з червоної смородини

  • червона смородина - 1 кг,
  • цукровий пісок - 1 кг.

Як приготувати Желе з червоної смородини

  1. Ягоди червоної смородини разом зі стеблинками і листочками ретельно вимийте.

  2. Ягоди викладіть в емальовану або керамічну каструлю, нагрійте, розминаючи, на слабкому вогні 10 хвилин, щоб вони дали сік.

  3. Додайте цукор, доведіть до кипіння і варіть ще 8-10 хвилин.

  4. Сито поставте над мискою і вистеліть 2-ма шарами марлі. Ягідну масу вилийте на сито і дайте стекти, допомагаючи дерев’яною ложкою.

  5. Проціджене желе розлийте по стерилізованим банкам.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал