
Желейний торт з фруктами «Мрія»
Інгредієнти для приготування: Желейний торт з фруктами «Мрія»
- сметана - 0,5 л,
- цукор - 1 склянка,
- желатин - 15 г,
- печиво «Хрустик» з маком - 200 г,
- желе (різне) - 3 упаковки,
- банан - 1 шт.,
- ківі - 1 шт.,
- апельсин - 1 шт.,
- ягоди за смаком (вишня, полуниця) - 100 г.
Як приготувати Желейний торт з фруктами «Мрія»
-
Желатин розведіть з 1 склянкою гарячої кип’яченої води, добре розмішайте, остудіть.
-
Сметану збийте зі склянкою цукру. Введіть остиглий розведений желатин. Додайте печиво, акуратно розмішайте.
-
Суміш вилийте першим шаром в прозору форму, поставте в холодильник на 30-40 хвилин, щоб застигла.
-
Фрукти всі очистіть і поріжте тонкими кільцями. Половину фруктів викладіть між шарами, половину залиште для прикраси.
-
Приготуйте желе, згідно інструкції. Залийте желе у форму по черзі, дочекавшись поки не застигне попереднє.
-
Готовий застиглий тортик прикрасьте ягодами і фруктами.
Ми з племінником Назарчиком дуже любимо солоденьке, і тому дуже часто готуємо желейний тортик з печивом і фруктами, дуже простий у приготуванні і дуже смачний. Радимо таке диво приготувати і насолодитися!
-
Яблучні млинці з карамельним соусом
-
Рисовий пудинг з бананом
-
Млинцевий торт з меренговою шапочкою
-
Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»
-
Гречані млинці з яблуками та сиром