Желейний торт з фруктами «Мрія»

Желейний торт з фруктами «Мрія»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Желейний торт з фруктами «Мрія»

  • сметана - 0,5 л,
  • цукор - 1 склянка,
  • желатин - 15 г,
  • печиво «Хрустик» з маком - 200 г,
  • желе (різне) - 3 упаковки,
  • банан - 1 шт.,
  • ківі - 1 шт.,
  • апельсин - 1 шт.,
  • ягоди за смаком (вишня, полуниця) - 100 г.

Як приготувати Желейний торт з фруктами «Мрія»

  1. Желатин розведіть з 1 склянкою гарячої кип’яченої води, добре розмішайте, остудіть.

  2. Сметану збийте зі склянкою цукру. Введіть остиглий розведений желатин. Додайте печиво, акуратно розмішайте.

  3. Суміш вилийте першим шаром в прозору форму, поставте в холодильник на 30-40 хвилин, щоб застигла.

  4. Фрукти всі очистіть і поріжте тонкими кільцями. Половину фруктів викладіть між шарами, половину залиште для прикраси.

  5. Приготуйте желе, згідно інструкції. Залийте желе у форму по черзі, дочекавшись поки не застигне попереднє.

  6. Готовий застиглий тортик прикрасьте ягодами і фруктами.

     Желейний торт

    Ми з племінником Назарчиком дуже любимо солоденьке, і тому дуже часто готуємо желейний тортик з печивом і фруктами, дуже простий у приготуванні і дуже смачний. Радимо таке диво приготувати і насолодитися!

Автор рецепту: Галина Олейникова, м. Артемівськ Донецька область
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал