camcumgirls
Нові рецепти
грибний паштет

Грибний паштет

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:3
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • підберезники -1 кг,
  • цибуля -1 шт.,
  • морква -1 шт.,
  • оцет -2 ст. ложки,
  • соняшникова олія -75 мл,
  • сіль і чорний мелений перець -за смаком.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
домашня тушонка

Домашня тушонка

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:7
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • яловичина -2 кг,
  • лавровий лист -2 шт.,
  • перець чорний -8 горошин,
  • сіль -за смаком,
  • вода -2 склянки.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
аджика зі слив

Аджика зі слив

Рівень складності:Легко
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • слива -1 кг,
  • томатна паста -1 ст. ложка,
  • болгарський перець -2 шт.,
  • перець чилі -1 шт.,
  • часник -5 зубців,
  • хмелі-сунелі -1 ст. ложка,
  • цукор -2 ст. ложки,
  • сіль -1 ст. ложка.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
салат грузинський

Салат на зиму “Грузинський”

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:1
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • огірки -3 кг,
  • помідори -2 кг,
  • болгарський перець -1 кг,
  • часник -200 г,
  • сіль -3 ст. ложки,
  • цукор -0, 5 склянки,
  • оцет -скільки знадобиться,
  • олія -1 склянка.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
капуста по-корейськи

Капуста по-корейськи

Рівень складності:Легко
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста -3 кг,
  • яблука -400 г,
  • морква -200 г,
  • гриби (варені) -700 г,
  • сіль -120 г,
  • корейські спеції -за смаком.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
маринована цибуля

Маринована цибуля на зиму

Рівень складності:Елементарно
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • цибуля (маленька, білий або червона) -1 кг,
  • чебрець -кілька гілочок,
  • чорний перець і коріандр -за смаком.
  • Для маринаду:
  • вода -1 л,
  • буряк -шматочок,
  • цукор -1 ст. ложка,
  • сіль -1 ст. ложка,
  • оцтова кислота -1 ст. ложка.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
джем із кавуна

Джем із кавуна

Рівень складності:Легко
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • кавун (м'якоть) -1 кг,
  • цукор -800 г,
  • сік одного лайма,
  • ванілін за смаком.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
Кулінарний журнал Кулінарний журнал