camcumgirls
Жюльєн із рибою з грибами

Жюльєн із рибою з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Жюльєн із рибою з грибами

  • філе риби (сьомга): 200 г.
  • печериці : 5-6 шт.
  • цибуля: 1 невелика шт.
  • вершки 10%: 150 мл
  • сир тертий: 50 г
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Жюльєн із рибою з грибами

Готуємо так:

  1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості в рослинній олії. Гриби помити, почистити, порізати та додати до цибулі. Обсмажити до напівготовності, додати нарізану на невеликі шматочки рибу. Посолити і поперчити. Обсмажити протягом 5 хв.
  2. Перекласти усе у формочки для жульєну (кокотниці). Залити вершками. Посипати тертим сиром. Запекти в духовці при температурі 200°С близько 10 хв.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал