Жюльєн в булочках
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Жюльєн в булочках
- печериці: 300 г.
- цибуля: 2 шт.
- фарш мішаний: 400 г.
- вершки 10%: 150 г.
- сир: 6 шматочків
- булочки: 6 шт.
Як приготувати Жюльєн в булочках
Готуємо так:
- З булочок вийняти серединку, щоб вийшли чашечки. Потушкувати цибулю з грибами і вершками, посолити і додати приправи за смаком.
- Обсмажити до готовності фарш. Змішати його з грибною сумішшю. Наповнити цією начинкою булочки і викласти у форму. На кожну покласти шматочок сиру.
- Булочки поставити в розігріту духовку на 5-7 хв.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска із лавашу
- Капрезе
- Канапе “Троянди”
- Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»
- Маринований аґрус