Жюльєн в булочках

Жюльєн в булочках

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Жюльєн в булочках

  • печериці: 300 г.
  • цибуля: 2 шт.
  • фарш мішаний: 400 г.
  • вершки 10%: 150 г.
  • сир: 6 шматочків
  • булочки: 6 шт.

Як приготувати Жюльєн в булочках

Готуємо так:

  1. З булочок вийняти серединку, щоб вийшли чашечки. Потушкувати  цибулю з грибами і вершками, посолити і додати приправи за смаком.
  2. Обсмажити до готовності фарш. Змішати його з грибною сумішшю. Наповнити цією начинкою булочки і викласти у форму. На кожну покласти шматочок сиру.
  3. Булочки поставити в розігріту духовку на 5-7 хв.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал