camcumgirls
Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем

Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем

  • Суміш злакових пластівців "Три злаки" -0,5 склянки.
  • Вода або овочевий чи курячий бульйон -1,25 склянки.
  • Печериці -250 грамів.
  • Стегенце куряче капчене -1 штука.
  • Цибуля ріпчаста -1 штука.
  • Олія соняшникова рафінована - 4 столові ложки.
  • Сметана жирна не кисла -1 столова ложка.

Як приготувати Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем

Приготування:
Якщо немає вказанної в інгрідієнтах суміші пластівців, можна використати звичайні вівсяні пластівці.

Пластівці залити окропом, посолити са смаком, та варити під кришкою на слабому вогні 3-5 хвилин. Вони повинні стати м’якими, але не ще вібрати в себе всю воду. Накрити посуд із пластівцями рушником. Коли пластівці вистигнуть і вберуть в себе всю воду, викласти іх у глибоку миску.

Печериці помити, почистити, порізати на чотири частини.

М’ясо зі стегенця зрізати з кістки, порізати великими шматками.

Різані печериці і м’ясо з реберця скласти в блендер, і подрібнити до рівномірного стану.

Цибулю почистити, мілко нашинкувати. Обсмажити на розпеченій пательні з однією столовою ложкою олії на середньому вогні до скляної прозорості. Додати фарш із грибів та стегенець. Час від часу помішуючи, випарувати із суміші рідку вологу, що вийде з грибів від нагрівання. Викласти готовий фарш до вистиглих пластівців. Добре перемішати.

Яйця вбити в глибоку ємність, додати дрібку солі, збити в пухку массу вінчиком. Тоді додати сметану, і рівномірно розмішати з яйцями. Вилити цю суміш до пластівців із фаршем, та ретельно вимішати.

Добре розігріти чисту велику пательню, вилити в неї залишок масла і викладати в горячу олію “тісто” порціями по одній столовій ложці, трохи придавлюючи массу до пательні, щоб оладушки були тонкими та рівномірно пропікалися. Смажити оладки одо рум’яної скоринки з обох сторін. Щоб вони не приставали до пательні, можна через півхвилини після викладання масси трошки підважувати оладушки спіднизу лопаткою.

Подати теплими. Можна додати гарнір за смаком та полити сметаною або густим соусом

Автор рецепту: Хабалов Вячеслав Савельович, м. Черкаси
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал