Зрази з минтая з шампіньйонами

Зрази з минтая з шампіньйонами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Зрази з минтая з шампіньйонами

  • філе минтая - 800 г,
  • панірувальні сухарі - 3 ст. ложки,
  • яйця - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • тертий мускатний горіх - дві дрібки,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження,
  • борошно - для панірування.
  • Для начинки:
  • шампіньйони - 350-400 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Зрази з минтая з шампіньйонами

  1. Філе минтая вимийте, обсушіть, цибулю очистіть.

  2. Рибне філе і цибулю перекрутіть через м’ясорубку, додайте в рибний фарш яйця, панірувальні сухарі, мускатний горіх, посоліть, поперчіть і добре перемішайте до однорідності.

  3. Для начинки: шампіньйони вимийте, обсушіть, дрібно наріжте.

  4. Цибулю очистіть, дрібно наріжте.

  5. У сковороді розігрійте олію, обсмажте гриби з цибулею 8-10 хвилин, посоліть, поперчіть.

  6. З рибного фаршу зробіть паляничку, в середину покладіть 1,5 ст. ложки грибної начинки, краї з’єднайте і добре защипніть.

  7. Зрази акуратно запаніруйте в борошні і обсмажте на олії, на середньому вогні до рум’яності з двох сторін.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал