Зрази з овочами

Зрази з овочами

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 180 min

Інгредієнти для приготування: Зрази з овочами

  • яловичина – 600 г,
  • гриби заморожені – 200 г,
  • капуста – 1/8 качана середнього розміру,
  • корінь селери – 100 г,
  • цибуля – 3 шт.,
  • морква – 2 шт.,
  • цибуля-порей – 1 шт.,
  • перець червоний – 1 шт.,
  • часник – 4 зубчики,
  • яйця – 2 шт.,
  • олія – 3-4 ст. ложки,
  • чорний мелений перець та сіль – за смаком.

Як приготувати Зрази з овочами

Готуємо так:

1. Цибулю порізати, почистити і нарізати півкільцями. Пасерувати в гусятниці на невеликій кількості олії, поки цибуля не зм’якне. Моркву почистити, натерти на великій тертці і додати до цибулі. Посолити і поперчити за смаком.

2. Капусту помити, тонко нашаткувати і покласти в гусятницю разом зі замороженими грибами (попередньо розморожувати не потрібно). Коли овочі будуть готові, перекинути їх у дуршлак, щоб стекла зайва рідина.

3. Яйця зварити, нарізати на кубики, додати до овочів і перемішати.

4. Часник почистити, пропустити через прес, змішати з сіллю та чорним меленим перцем.

5. М’ясо нарізати впоперек волокон на порційні шматки (як на відбивні). Добре відбити з обидвох боків і натерти часниковою сумішшю.

6. Викласти на шматки м’яса начинку і загорнути їх рулетиками. Закріпити зрази шпажками чи зубочистками або обмотати кулінарною ниткою.

7. Червоний болгарський перець почистити і нарізати смужками, корінь селери нарізати невеличкими шматочками, а порей – кружальцями. Викласти зрази в гусятницю, зверху покласти болгарський перець, селеру та порей, посолити та поперчити, залити невеликою кількістю окропу і покласти в духовку, розігріту до 180°С. Запікати півтори години, періодично доливаючи гарячу воду.

8. Зрази подавати до столу гарячими, прикрасивши маринованими й свіжими овочами та зеленню.

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал