Зимова окрошка

Зимова окрошка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Зимова окрошка

  • картопля – 5 шт.,
  • редька (зелена) – 3 шт.,
  • огірок свіжий – 1 шт.,
  • окріп – 1,5 л,
  • майонез – 5-6 ст. ложок,
  • гірчиця – 1 ч. ложка,
  • оцет – 1 ч. ложка,
  • зелень, сіль, чорний мелений перець та спеції – за смаком.

Як приготувати Зимова окрошка

  1. Картоплю помити і поставити варитися в мундирах. Почистити редьку і потерти на великій тертці. Почистити огірок, потерти на тертці.
  2. Для заправки: змішати майонез, гірчицю, сіль, чорний мелений перець і спеції, все розвести окропом.
  3. Варену картоплю почистити й порізати кубиками або потерти на тертці. Змішати всі інгредієнти, насамкінець додати оцет і поставити окрошку охолоджуватися.
  4. Подаючи зимову окрошку до столу, посипати її подрібненою зеленню за смаком.

Читайте також як зменшити калорійність зимової окрошки

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Зимова окрошка

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал