Апельсиновий торт з морозива

Апельсиновий торт з морозива

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Апельсиновий торт з морозива

  • апельсин: 1 шт.
  • згущене молоко: 1/2 банки
  • бісквітне печиво (або бісквіт): 300 г.
  • ванільне морозиво: 400 г.
  • вершкове масло: 5 ст. ложок

Як приготувати Апельсиновий торт з морозива

Готуємо так:
1. Печиво подрібнити в блендері. Розтопити вершкове масло і додати до крихти. Ретельно перемішати і викласти масу у форму. Утрамбувати по дну і сформувати бортики.

2. Вичавити з апельсина сік і змішати зі згущеним молоком за допомогою блендера. Додати туди ж морозиво і збити до консистенції сметани.

3. Вилити отриману суміш у форму з коржем, поставити в морозилку на 4 години. Можна прикрасити шматочками апельсина.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Апельсиновий торт з морозива

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал