Інгредієнти для приготування: Апельсиновий торт з морозива
- апельсин: 1 шт.
- згущене молоко: 1/2 банки
- бісквітне печиво (або бісквіт): 300 г.
- ванільне морозиво: 400 г.
- вершкове масло: 5 ст. ложок
Як приготувати Апельсиновий торт з морозива
Готуємо так:
1. Печиво подрібнити в блендері. Розтопити вершкове масло і додати до крихти. Ретельно перемішати і викласти масу у форму. Утрамбувати по дну і сформувати бортики.
2. Вичавити з апельсина сік і змішати зі згущеним молоком за допомогою блендера. Додати туди ж морозиво і збити до консистенції сметани.
3. Вилити отриману суміш у форму з коржем, поставити в морозилку на 4 години. Можна прикрасити шматочками апельсина.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Апельсиновий торт з морозива
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
згущене молоко варене?