Червоний смузі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Червоний смузі
- яблука: 2 шт.
- буряк: 1 шт.
- сік 1/3 лимона
- корінь імбиру: 4 см
Як приготувати Червоний смузі
Готуємо так:
- Яблука почистити, порізати на чвертинки, вийняти серцевину. Буряк очистити, порізати на шматки. Покласти овочі в чашу блендера, додати лимонний сік та імбир.
- Збити усі інгредієнти блендером до утворення піни. Розлити в прозорі склянки, оздобити за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Багет з часниковим маслом
- Язики в рукаві
- Салат “Рибонька”
- Салат із тунця
- Цибуля, фарширована сиром і беконом