Червоний смузі

Червоний смузі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Червоний смузі

  • яблука: 2 шт.
  • буряк: 1 шт.
  • сік 1/3 лимона
  • корінь імбиру: 4 см

Як приготувати Червоний смузі

Готуємо так:

  1. Яблука почистити, порізати на чвертинки, вийняти серцевину. Буряк очистити, порізати на шматки. Покласти овочі в чашу блендера, додати лимонний сік та імбир.
  2. Збити усі інгредієнти блендером до утворення піни. Розлити в прозорі склянки, оздобити за бажанням.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал