Інгредієнти для приготування: Горіхово-морквяний торт
- Для коржів
- олія оливкова : 1,5 склянки
- олія горіхова: 1 ч. ложка
- яйця: 4 шт.
- борошно: 2 склянки
- цукор: 2 склянки
- розпушувач: 1 пакетик
- сода: 2 ч. ложки
- сіль: на кінчику ножа
- кориця: 1 ч. ложка
- морква: 500 г
- волоські горіхи: 1 склянка
- Для крему
- цукрова пудра: 250 г
- вершковий сир: 450 г
- вершкове масло: 100 г
Як приготувати Горіхово-морквяний торт
Готуємо так:
- Горіхи підсмажити, подрібнити. Олію збити з цукром. Поступово додавати по 1 яйцю, не перестаючи збивати. Окремо змішати сухі інгредієнти, додати їх до яєчно-олійної суміші. Моркву натерти на дрібній тертці, додати до суміші, всипати горіхи, влити горіхову олію, все перемішати. Тісто поділити на 3 частини, спекти три коржі (пекти кожен по 30 хв.).
- Зробити крем. Вершковий сир збити з цукровою пудрою, додати масло, збивати до утворення легкого повітряного крему. Промазати коржі, скласти торт. Змазати зверху торт кремом прикрасити горіхами.
* Горіхова олія зробить смак випічки більш витонченим та надасть тонкого горіхового аромату. А крім того, горіхова олія надзвичайно корисна для організму, адже вона містить багато вітамінів та мінералів.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Томатна закуска з хроном
- Козинаки
- Гарячі бутерброди з авокадо
- Риба з грибами в картопляній тарілці
- Гостра запіканка з сосисками