Кекс зі згущеним молоком «Корівка»

Кекс зі згущеним молоком «Корівка»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Кекс зі згущеним молоком «Корівка»

  • борошно - 1 склянка,
  • розпушувач - 2 ч. ложки,
  • цукор - 50 г,
  • молоко - 100 мл,
  • яйця - 4 шт.,
  • варене згущене молоко - 1 банка,
  • волоські горіхи - 1 склянка,
  • родзинки - 50 г.

Як приготувати Кекс зі згущеним молоком «Корівка»

  1. Яйця злегка збийте виделкою. Додайте 3/4 банки вареного згущеного молока. Розмішайте, щоб все згущене молоко розчинилося.
  2. Додайте просіяне борошно і цукор з розпушувачем, ще раз збийте міксером до однорідної маси.
  3. Горіхи подрібніть в блендері і додайте в тісто. Також додайте промиті родзинки, перемішайте.
  4. Форму для кексу змастіть олією, потім викладіть папером для випічки (папір змочіть у воді і зімніть). Викладіть тісто. Випікайте 35-40 хвилин при температурі 190 °C. Готовність перевірте зубочисткою.
  5. Молоко підігрійте, але не доводіть до кипіння, додайте його до згущеного молока, що залишилося, перемішайте.
  6. Гарячий кекс (у формі) ретельно проткніть виделкою, полийте цим соусом і посипте горіхами, що залишилися. Залиште на 2-3 години для просочення.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал