Крем-суп з лосося

Крем-суп з лосося

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Крем-суп з лосося

  • вершкове масло: 70 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • картопля: 4 шт.
  • копчений лосось: 300 г.
  • молоко: 0,5 л
  • рибний бульйон: 450 мл
  • вершки: 50 г.
  • тертий сир: 50 г.

Як приготувати Крем-суп з лосося

Готуємо так:

  1. Розтопити масло в каструлі з товстим дном,  обсмажити на ньому до м’якості цибулю. Налити в цю каструлю молоко, рибний бульйон, покласти порізані картоплю та рибу. Варити до готовності картоплі.
  2. Влити у суп вершки, всипати сир та приправити спеціями. Блендером зробити суп-пюре.

 

° Покладіть у суп сир з блакитною пліснявою (рокфор, горгонзоллу, дор блю) – це надасть страві особливого витонченого смаку.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал