Паштет зі селерою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Паштет зі селерою
- корінь селери: 400 г.
- яловичина: 300 г.
- твердий сир : 150 г.
- цибуля: 2 шт.
- зелень петрушки: пів пучка
- вершкове масло: 3 ст. ложки
- сметана: 3 ст. ложки
- олія для пасерування, сіль, чорний мелений перець за смаком
Як приготувати Паштет зі селерою
Готуємо так:
- Корінь селери ретельно помити і зварити у підсоленій воді до м’якості (приблизно 30 хвилин). Тоді дати йому охолонути, почистити і порізати на шматочки.
- Яловичину зварити у підсоленій воді до готовності. Тоді охолодити, порізати шматочками й пропустити через м’ясорубку.
- Цибулю почистити, помити і подрібнити. Розігріти на сковороді олію і пасерувати цибулю протягом кількох хвилин. Додати до цибулі порізану селеру і готувати разом ще протягом 5-10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком. Збити селеру з цибулею блендером або пропустити через м’ясорубку. Змішати селеру з яловичиною.
- Зелень петрушки помити і подрібнити. Сир потерти на великій тертці. Змастити маслом жаростійку форму для випікання. Викласти паштет з селери. Зверху змастити його сметаною, посипати петрушкою і сиром. Запікати в добре розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гаряча закуска з картоплі «Картопляні човники»
- Биточки з лосося з картоплею та зеленню
- Крученики з морквою
- Мясна страва з каре ягняти «Корона»
- Січеники з гороху