Шашлички-закрутанці з курятини

Шашлички-закрутанці з курятини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Шашлички-закрутанці з курятини

  • куряче філе: 600 г.
  • бекон: 150 г
  • перець болгарський: 1 шт.
  • Для маринаду
  • олія: 3-4 ст. ложки
  • вино біле сухе: 3-4 ст. ложки
  • суміш італійських трав, паприка, сіль, перець за смаком

Як приготувати Шашлички-закрутанці з курятини

Готуємо так:

  1. Куряче м’ясо порізати на довгі скибочки. Приготувати маринад – змішати олію з вином та спеціями. М’ясо скласти в ємність, залити маринадом та залишити на кілька годин.
  2. Перець порізати на невеликі шматочки. Бекон порізати скибочками. Кожну скибку бекону покласти на скибку курячого філе. На край покласти шматок болгарського перцю. Загорнути куряче філе таким чином, щоб перець і бекон були у середині (див. фото).
  3. Нанизати шашлички на шампури та смажити на вугіллі до готовності.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал