Інгредієнти для приготування: Швидко мариновані печериці
- печериці (дрібні) - 500 г,
- часник - 3 зубці,
- цибуля - 1 шт.,
- болгарський перець (червоний) - 0,5 шт.
- Для маринаду:
- вода - 1 л,
- лавровий лист - 1 шт.,
- чорний перець - 5 горошин,
- сушений майоран за смаком,
- оцет 9 % - 80 мл,
- сіль - 1,5 ч. ложки,
- цукор - 1 ст. ложка,
- оливкова олія - 1 ст. ложка.
Як приготувати Швидко мариновані печериці
- Печериці почистіть і протріть вологою серветкою. Протягом 5 хвилин відваріть в трохи підсоленій воді. Відкиньте гриби на друшляк.
- Приготуйте маринад. Воду доведіть до кипіння разом з лавровим листом, чорним перцем і майораном. Варіть 2-3 хвилини. Зніміть з вогню. Додайте оцет і оливкову олію. Додайте сіль і перець за смаком.
- Печериці укладіть в керамічний глибокий посуд. Додайте порізаний кубиками перець, подрібнені цибулю і часник. Залийте гарячим маринадом, закрийте кришкою. Як тільки вони охолонуть – поставте в холодильник. Через 12 годин гриби готові.
Печериці виходять хрусткими і дуже смачними. Вже наступного дня після приготування грибочки готові до вживання!
Залишити відповідь до Олена Скасувати відповідь
Одна відповідь до Швидко мариновані печериці
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Печериці з перцем дуже смачні, дякую!