Швидко мариновані печериці

Швидко мариновані печериці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Швидко мариновані печериці

  • печериці (дрібні) - 500 г,
  • часник - 3 зубці,
  • цибуля - 1 шт.,
  • болгарський перець (червоний) - 0,5 шт.
  • Для маринаду:
  • вода - 1 л,
  • лавровий лист - 1 шт.,
  • чорний перець - 5 горошин,
  • сушений майоран за смаком,
  • оцет 9 % - 80 мл,
  • сіль - 1,5 ч. ложки,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати Швидко мариновані печериці

  1. Печериці почистіть і протріть вологою серветкою. Протягом 5 хвилин відваріть в трохи підсоленій воді. Відкиньте гриби на друшляк.
  2. Приготуйте маринад. Воду доведіть до кипіння разом з лавровим листом, чорним перцем і майораном. Варіть 2-3 хвилини. Зніміть з вогню. Додайте оцет і оливкову олію. Додайте сіль і перець за смаком.
  3. Печериці укладіть в керамічний глибокий посуд. Додайте порізаний кубиками перець, подрібнені цибулю і часник. Залийте гарячим маринадом, закрийте кришкою. Як тільки вони охолонуть – поставте в холодильник. Через 12 годин гриби готові.

Печериці виходять хрусткими і дуже смачними. Вже наступного дня після приготування грибочки готові до вживання! 

Залишити коментар

Залишити відповідь до Олена Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Швидко мариновані печериці

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал