Солодка випічка яблучні скони

Солодка випічка яблучні скони

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Солодка випічка яблучні скони

  • борошно - 450 г,
  • розпушувач - 5 ч. ложок,
  • сіль - 1,5 ч. ложки,
  • вершкове масло - 110 г,
  • цукор - 50 г + для посипання,
  • яблука - 450 г,
  • молоко - 2 ст. ложки (чи скільки буде потрібно для замісу тіста) + для змащування.

Як приготувати Солодка випічка яблучні скони

  1. Нагрійте духовку до температури 200 °C. Деко змастіть олією і злегка присипте борошном.

  2. У велику миску просійте борошно, розпушувач і сіль.

  3. Масло поріжте дрібними кубиками, додайте в борошно. Борошно з маслом перетріть в крихту. Додайте цукор, перемішайте.

  4. Очистіть яблука. Половину яблук натріть на крупній тертці, половину дрібно поріжте.

  5. Додайте яблука в борошно, перемішайте. Поступово додайте молоко, замісіть м’яке тісто.

  6. Тісто викладіть на посипану борошном дошку і розкатайте у пласт, товщиною приблизно 1 см.

  7. Гострою формочкой виріжте скони.

  8. Викладіть скони на деко. Зверху змастіть молоком і злегка посипте цукром.

  9. Випікайте скони приблизно 20-25 хвилин.

    Скони – традиційні англійські булочки до чаю. Поснідати сконами з чаєм у Великобританії, така ж традиція, як у Франції з’їсти ранковий круасан. А як ви снідаєте? Пропонуємо вам кулінарні рецепти страв на сніданок.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал