Суп з лісових грибів з імбиром
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Суп з лісових грибів з імбиром
- гриби - 500 г,
- картопля - 2 шт.,
- болгарський перець - 0,5 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- імбир (тертий) - 1 ч. ложка,
- сметана - 125 г,
- зелень петрушки і кропу - 0,5 пучка,
- оливкова олія - 3 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець і лавровий лист - за смаком.
Як приготувати Суп з лісових грибів з імбиром
-
У розігрітій оливковій олії обсмажте подрібнену цибулю і тертий імбир.
-
Додайте порізані кубиками гриби, смажте 5-7 хвилин на середньому вогні, поки не випарується майже вся рідина.
-
Додайте воду, або бульйон (овочевий або курячий), варіть 10 хвилин.
-
Зніміть каструлю з вогню, відберіть половину грибів. Додайте порізану картоплю, подрібнений болгарський перець, сіль, чорний мелений перець і лавровий лист. Варіть до готовності овочів, потім подрібніть за допомогою блендера до кремового стану.
-
Додайте до супу сметану і гриби, перемішайте. Посипте порізаною зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рисовий пудинг з медом
- Мариновані помідори з виноградом
- Риба по-єгипетськи
- Гороховий суп
- Бутерброди з фетою та помідорами