Суп з лісових грибів з імбиром

Суп з лісових грибів з імбиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Суп з лісових грибів з імбиром

  • гриби - 500 г,
  • картопля - 2 шт.,
  • болгарський перець - 0,5 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • імбир (тертий) - 1 ч. ложка,
  • сметана - 125 г,
  • зелень петрушки і кропу - 0,5 пучка,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець і лавровий лист - за смаком.

Як приготувати Суп з лісових грибів з імбиром

  1. У розігрітій оливковій олії обсмажте подрібнену цибулю і тертий імбир.

  2. Додайте порізані кубиками гриби, смажте 5-7 хвилин на середньому вогні, поки не випарується майже вся рідина.

  3. Додайте воду, або бульйон (овочевий або курячий), варіть 10 хвилин.

  4. Зніміть каструлю з вогню, відберіть половину грибів. Додайте порізану картоплю, подрібнений болгарський перець, сіль, чорний мелений перець і лавровий лист. Варіть до готовності овочів, потім подрібніть за допомогою блендера до кремового стану.

  5. Додайте до супу сметану і гриби, перемішайте. Посипте порізаною зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал