Додати рецепт
Поділіться вашими кулінарними шедеврами!
Нові рецепти
Салат із капустою та морквою по-корейськи
Рівень складності:Легко
Кількість порцій:4
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти:
Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем
Рівень складності:Легко
Кількість порцій:4
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти:
- Суміш злакових пластівців "Три злаки" -0,5 склянки.
- Вода або овочевий чи курячий бульйон -1,25 склянки.
- Печериці -250 грамів.
- Стегенце куряче капчене -1 штука.
- Цибуля ріпчаста -1 штука.
- Олія соняшникова рафінована - 4 столові ложки.
- Сметана жирна не кисла -1 столова ложка.
Рубіновий торт
Рівень складності:Легко
Кількість порцій:6
Час приготування:180 хв.
Інгредієнти:
- Для бесквіту:
- Мука -350гр.
- Цукор -300гр.
- Какао -25гр.(1ст.л.)
- Яйця -3 шт.
- Розпушувач -2ч.л.
- Сода -1ч.л.
- Сметана(10-15%) -280мл
- Барвник червоний(порошком або гелевий)
- Олія -300мл.
- Для крему:
- Білок - 3 шт.
- Цукор -150гр.
- Для глазурі:
- Шоколад чорний -100гр.
- Молоко -30мл.
- Масло вершкове -15гр.
- Для прикраси:
- Ягоди малини та полуниці
Персиковий джем з ревенем та коньяком
Рівень складності:Легко
Кількість порцій:8
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти:
- персики - 1 кг,
- ревінь -10 стебел,
- цукор -500 г,
- желфікс 2:1 -1 упаковка,
- коньяк -50 г.
Компот з аґрусу “Мохіто”
Рівень складності:Легко
Кількість порцій:6
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти:
- аґрус -350 г,
- цукор -1 склянка,
- лимон -2 кружечки,
- м'ята.
Аджика з помідорів та горіхів
Рівень складності:Легко
Інгредієнти:
- помідори -3 кг,
- перець чилі -2 шт.,
- болгарський перець -500 г,
- волоські горіхи -500 г,
- часник -300 г,
- чорний мелений перець -2 ст. ложки,
- цукор -2 ст. ложки,
- сіль -1 ст. ложка,
- зелень за смаком,
- зерна коріандру і хмелі-сунелі до смаку.
Баклажани в аджиці з яблуками
Рівень складності:Легко
Інгредієнти:
- баклажани -5 кг,
- цибуля -4 шт.,
- морква -4 шт.,
- болгарський перець -4 шт.,
- яблука -3-4 шт.,
- часник -50-100 г,
- гострий перець -1 стручок,
- томатний сік -2 л,
- оцет -1 склянка,
- цукор -2 склянки,
- олія -1 склянка,
- сіль -2 ст. ложки з верхом.
* Обов’язковою умовоюпублікації рецепту на сайті є наявність зробленого вами фото готової страви. Також за бажанням можете надсилати покрокові фото та свої знімки з
готовою стравою.
Обов’язкові поля позначені *