
Спагеті c часниковою хлібною крихтою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Спагеті c часниковою хлібною крихтою
- спагетті - 400 г,
- білий хліб (не черствий) - 250 г,
- часник - 4 зубці,
- зелень петрушки (подрібнена) - 4 ст. ложки,
- сушена шавлія - 2 ст. ложки,
- сушений майоран - 2 ст. ложки,
- сир, сіль і чорний мелений перець за смаком,
- оливкова олія - 3 ст. ложки для крихти + 1-2 ст. ложки для пасти.
Як приготувати Спагеті c часниковою хлібною крихтою
- Білий хліб поріжте на шматки і подрібніть в комбайні.
- Відваріть спагетті в підсоленій воді.
- У широкій і глибокій сковороді розігрійте 1 ст. ложку оливкової олії. Додайте подрібнений часник, смажте 1 хвилину. Додайте шавлію, обсмажуйте 30-45 секунд. Додайте 2 ст. ложки оливкової олії, хлібну крихту, петрушку, майоран, сіль, чорний перець. Готуйте на невеликому вогні приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи. Крихта повинна стати золотистою, але не пересмаженою і дуже сухою. Зніміть з вогню.
- Зі спагетті злийте воду, додайте оливкову олію, перемішайте. Спагеті викладіть на тарілку, зверху викладіть крихту і посипте тертим сиром.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Перлова каша з помідорами та м’ятою
-
Картопля, запечена з цибулею і морквою
-
Оладки овочеві “Пікантні”
-
Запечена картопля «Ароматна»
-
Гостра капуста з зеленню